Waarom kiezen voor verhuisdozen?
Verhuizen, daarbij komt een heleboel kijken: hypotheek regelen, huis zoeken, je oude huis verkopen… En dan begint het veilig inpakken van al je kostbare spullen. Makkelijk, daarvoor ga je even naar de supermarkt en haal je een paar stevige bananendozen. Toch? Nee! Want een gewone doos biedt niet genoeg bescherming aan je dierbaarste bezit. Je zal niet de eerste zijn bij wie ineens de bodem eruit valt! Bovendien heb je minstens dertig bananendozen nodig voor een appartementje en rond de honderd voor een heel huis, dus dat zijn een hoop tripjes naar de supermarkt.

 

Kies verhuisdozen van goede kwaliteit; online of offline

Beter kies je dus voor een echte verhuisdoos van een specialist; online of offline, zoals de Gamma. Bij een specialist kun je alle soorten verhuisdozen krijgen, precies aangepast aan de spullen die je wil vervoeren. Er zijn allerlei speciale verhuisdozen voor bijzondere spullen. Zo zijn er extra stevige verhuisdozen voor boeken, hangdozen waarin je je nette kleding mooi kan houden, en speciale dozen met vakjes voor wijnglazen. Bovendien kan je bij een specialist verschillende maten verhuisdozen krijgen. De ‘officiële’ verhuisdoos is bovendien veel steviger dan een willekeurige supermarktdoos: er zit een autolocksysteem in, waardoor de doos nooit aan de onderkant opengaat, en hij heeft handige handvatten om hem goed te kunnen sjouwen. Dat is veel beter voor je rug! Bovendien kan je met echte verhuisdozen veel beter stapelen, zodat je geen Tetris meer hoeft te spelen in je verhuisauto.

 

Koop gelijk je verhuisaccessoires

Bij een verhuisdozenspecialist kun je ook meteen alle andere spullen kopen die je nodig hebt, zoals noppenfolie, inpakpapier en etiketten. Dat scheelt weer een tripje naar allerlei verschillende winkels: gewoon alles op één adres kopen en klaar.

 

Makkelijk en snel laten bezorgen

Goede verhuisdozen kun je kopen bij verschillende winkels, zoals de Gamma of een andere bouwmarkt, of nog makkelijker: bestel ze online! Verschillende online winkels bieden het volledige assortiment aan dozen en andere benodigdheden, dus met één bestelling heb je alles in huis. Zo krijg je precies de verhuisdozen die je nodig hebt. Ja, een echte verhuisdoos kost wel iets meer, maar je geliefde spullen verdienen toch de beste behandeling?

 

Goedkope verhuisdozen kopen

Vergelijk verhuisdozen gamma en verhuisdozen bij de verhuisdozenspecialist

Product informatie

Het is niet meer mogelijk om te reageren.