Plastic koffiebekers zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, je komt ze overal tegen.

Plastic Bekers

Op kantoor, in de horeca, op openbare plekken zoals stations, in de wachtruimte en op evenementen. Wat belangrijk is om rekening mee te houden bij het uitkiezen van de koffiebeker is het formaat. Veel koffiezetapparaten hanteren dezelfde groottes qua bekers en het is verstandig om hier een maat op uit te zoeken. Zodoende weet je zeker dat je koffiebekers in het apparaat passen.

Om zo goedkoop mogelijk plastic bekertjes te kopen moet je bij de groothandelaren zijn. Deze verkopen ze meestal met een minimum aantal. Dat betekent wel dat ze de prijs laag kunnen houden. Ook de accessoires voor de horeca kan je hier gelijk kopen zoals suiker, roerstaafjes, trays en dergelijke. Dat maakt het bestellen overzichtelijk omdat je alles bij één leverancier kunt halen. Een van die leveranciers voor plastic koffiebekers is koffiebekerbestellen.nl.

Handig voor op kantoor en evenementen

Plastic koffiebekers zijn bekend bij de kantoren. Maar ze lenen zich ook uitstekend voor evenementen en in de horeca. De online webshops geven ruime keuze uit diverse soorten, waaronder plastic en karton, maar ook de formaten verschillen. De doorzichtige bekertjes zijn voor water en de iconische witte plastic bekers zijn geliefd bij de warme dranken drinkers.

Vooral op plaatsen waar je met grote aantallen te gelijk te maken krijgt is het verstandig om voor de wegwerp bekers te gaan. Niet alleen scheelt dit enorm in tijd en moeite voor het uitdelen en opruimen, maar je garandeert de hygiëne van de werkomgeving. Op evenementen of bij horeca aangelegenheden is het ideaal omdat je er geen omkijken naar hebt.

Bedrukte koffiebekers

De goedkope plastic koffiebekers komen ook in de bedrukte variant. Op deze manier versterk je de sfeer op kantoor met het bedrijfslogo erop. Daarnaast is het prima als ze meegegeven kunnen worden aan mensen die buiten de deur gaan omdat ze gratis reclame verspreiden. Overal waar zij komen zien mensen jouw bedrijfslogo op de beker staan.

Op evenementen en in de horeca is dit natuurlijk een belangrijke reden om plastic koffiebekers te gebruiken. Binnen een korte tijd verspreiden de wegwerp bekertjes zich over het terrein. Overal wordt jouw bedrijf herkent en dat brengt veel gratis reclame met zich mee. Bedrukte varianten zijn bovendien heel goedkoop in te kopen wanneer je grote aantallen inkoopt. Neem een kijkje op koffiebekerbestellen.nl.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.