Wij van assemblagebedrijf-vandeursen schrijven bijna over van alles. Het liefst schrijven wij over onderwerpen die gaan binnen de auto en of gezondheidsmarkt. Heeft u hierin een bedrijf of instelling? En wilt u hierover een gastblog schrijven? Dan kunt u ons zeker benaderen.

Enkele klanten die al een gastblog geschreven hebben zijn:

Een fysiopraktijk uit Eindhoven genaamd SpineFysio.nl, gerund door Dennis Raaijmakers. Gevestigd in Eindhoven en omgeving. Gespecialiseerd in Manuele therapie. Heeft u nekklachten of heupklachten dan kunt u zeker terecht bij SpineFysio.nl. Hiernaast heeft ook de praktijk van Fysio-Eerlijkbeter uit Delft een artikel geschreven op onze website. Deze is te lezen vanaf heden! De praktijk bestaat al meerdere jaren en wordt gekenmerkt door de lage tarieven en eerlijke fysiotherapie! Iedereen kan er terecht met of zonder aanvullende zorgverzekering.

Voor slechts 22,50,- EUR is er een behandeling op maat. Uw klachten zullen aanzienlijk minder worden. Bij fysio eerlijk beter werken er ervaren therapeuten, die precies weten wat zij doen!

Het tweede bedrijf heet Mond-Time.nl, een tandartspraktijk uit Voorburg. Deze word beheerd door Soufian Abali. Het praktijk is te vinden in Voorburg op de Koningin Juliana Laan. Mond-Time specialiseert zich in Mond Hygiƫne en tandarts angsten. Hiernaast doen we aan erosie, aanslag, gaatjes en tanden bleken. Heeft u hierover een vraag? Dan kunt u terecht op onze website.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.